АКТУАЛЬНО

Українська коляда для воїнів АТО в Будапешті

Вівторок, 17 січня 2017, 16:41
Цими днями колядники з української парафії Покрови Богородиці УГКЦ у Будапешті відвідали українських бійців, які проходять лікування у військовому госпіталі столиці Угорщини.

Це була приємна несподіванка, яка підняла нашим захисникам дух і настрій. Серед колядників були і маленькі діточки, які віншували українським героям. Отець Дам’ян Габорій, священик для українців в Угорщині, спільно з парафіянами в рамках церковної коляди привітав українських воїнів із різдвяними святами. Після співу українських колядок найменші парафіяни завінчували для своїх героїв. На завершення коляди українські господині: Ярослава Хортяні, Віра Дячок, Світлана Теліженко  -почастували військових українськими різдвяними стравами.

Це вже стало традицією, що Угорський уряд щороку приймає на лікування бійців АТО. Цього року на лікування і реабілітацію приїде 20 військових. Крім того, Уряд Угорщини  два роки приймав на літній відпочинок дітей учасників АТО.  Цього літа на відпочинок приїде близько тисячі дітей, серед них пройдуть оздоровлення діти військових капеланів.

Прес-служба УГКЦ в Угорщині

https://www.facebook.com/church.ugcc.in.hungary/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next