АКТУАЛЬНО

"Українське різдвяне дерево є символом миру та співпраці між Католицькою та Православною Церквами в Україні", – Блаженніший Святослав (відео)

Неділя, 18 грудня 2011, 00:19
В Апостольській Cтолиці 16 грудня засвітили святкове світло на ялинці, яку два тижні тому привезли з України. Перед тим українську численну громаду прийняв на аудієнції Святіший Отець Венедикт XVI. Зустріч відбулася в залі Святого Климента у Ватикані. Участь в офіційних заходах взяли представники української влади, глави та представники Церков України та численні українці, які приїхали з різних регіонів Італії та України.
В Апостольській Cтолиці 16 грудня засвітили святкове світло на ялинці, яку два тижні тому привезли з України. Перед тим українську численну громаду прийняв на аудієнції Святіший Отець Венедикт XVI. Зустріч відбулася в залі Святого Климента у Ватикані. Участь в офіційних заходах взяли представники української влади, глави та представники Церков України та численні українці, які приїхали з різних регіонів Італії та України. Як зазначив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, українське різдвяне дерево – це дерево життя, і «воно є видимим свідченням сопричастя українських католиків з наступником святого Петра, Його Святістю Папою Венедиктом XVI. Це дерево є символом миру та співпраці між Католицькою та Православною Церквами в Україні, засвідчених представництвом наших православних братів, присутніх на цій стародавній площі Святого Петра», – зазначив Глава УГКЦ.

Тарас Семенюк, Олег Овсяник для Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next