АКТУАЛЬНО

Український інститут національної пам’яті запрошує до участі у проекті «Майдан: усна історія»

Понеділок, 11 серпня 2014, 12:58
Український інститут національної пам’яті (УІНП) запрошує представників Української Греко-Католицької Церкви взяти участь у проекті «Майдан: усна історія». Мета проекту: створення архіву свідчень учасників протестних акцій листопада 2013-го – лютого 2014 років.

У рамках проекту його реалізатори збирають спогади активістів із різних середовищ Майдану, які в майбутньому слугуватимуть джерельною базою для істориків, документалістів, правозахисників тощо.

Співробітники УІНП та волонтери беруть докладні інтерв’ю в учасників Майдану та фіксують їх за допомогою аудіо- та відеотехніки. Ініціатори прагнуть записати суб’єктивний досвід громадян, які були учасниками (безпосередніми чи опосередкованими) протестних акцій у Києві та інших регіонах України.

Контакти:

Координатор проекту – Кобєлєва Іванна (097-647-98-64).

Член робочої групи – Привалко Тетяна (098-351-08-74).

Просимо всіх вірних УГКЦ, які мають важливу інформацію, особисто пережитий досвід, відгукнутися на ініціативу організаторів проекту і допомогти створити інформаційну базу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next