АКТУАЛЬНО

Українські бійці в АТО отримають автомобіль від Івано-Франківської архиєпархії

Четвер, 14 квітня 2016, 11:52
Автомобіль японської марки "Міцубісі" незабаром отримають українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Роздобути кошти та знайти необхідних людей для перевезення транспортного засобу зумів військовий капелан митр. прот. Дмитро Бігун, за дорученням владики Володимира, Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського.

Митрополит Володимир освятив автівку в присутності волонтерів, які допомагали в її придбанні в Англії. За словами предстоятеля Івано-Франківської архиєпархії, «ця допомога є ще одним доказом того, що коли ми діємо спільно, то можемо досягти дуже багато».

Своєю чергою о. Дмитро подякував Митрополиту Володимиру за його клопотання про наших бійців. Крім того, капелан висловив подяку Українсько-Британській команді, ГО «Самозахист підприємців» Дніпропетровська, п. О. Кононюку та всім іншим небайдужим людям.

Варто зазначити, що це вже другий автомобіль від Івано-Франківської архиєпархії, який поїде на Схід за останні півроку.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next