АКТУАЛЬНО

Українські священики беруть участь у щорічному навчанні польських капеланів

Вівторок, 21 жовтня 2014, 15:42
19–23 жовтня 2014 року у Центрі вишколу персоналу пенітенціарних установ Республіки Польща у Попово, що неподалік Варшави, проходить двадцять четверта Національна конференція в’язничних капеланів Римо-Католицької Церкви. У ній беруть участь близько 200 в'язничних душпастирів Польщі.

На конференції присутні представники Української Греко-Католицької Церкви: о. Олексій Куйбіда (Коломийсько-Чернівецька єпархія), о. Михайло Бугай й о. Омелян Колодчак (Тернопільська митрополія). Окрім того, до складу української делегації входить Ігор Івашко, провідний спеціаліст сектора соціально-виховної та психологічної роботи управління ДПтС України в Івано-Франківській області.

Під час з'їзду капеланів відбудеться обмін досвідом, навчання, а також реколекції капеланів. Співпраця з формації капеланів стала традиційною з 2007 року і приносить багато плодів. Конференція проходить під проводом прелата о. доктора Павла Войтаса, головного тюремного капелана Польщі.

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next