АКТУАЛЬНО

Українці в Угорщині вшанували Небесну сотню

Вівторок, 23 лютого 2021, 13:25
21 лютого українська громада в Угорщині зібралася в парафії Покрову Богородиці УГКЦ, щоб молитовно вшанувати Героїв України, які загинули на Майдані Незалежності в Києві під час Революції гідності.

Після Божественної Літургії діти з церковної «Рідної школи» та парафії організували тиху акцію «Ангели пам’яті». Відтак відбулася панахида за душами загиблих.

«Наші Герої дають приклад, як потрібно любити Батьківщину та жертвувати свій час, ба навіть і життя, заради рідної землі», - підкреслив о. Дам'ян Габорій.

У вшануванні пам’яті невинно убієнних взяли також участь представники українського дипломатичного корпусу, члени українських організацій - Товариства української культури в Угорщині та Асоціації молоді і сімей української національності «Нова хвиля».

За матеріалами пресслужби УГКЦ в Угорщині,
з посиланням на https://www.ugcchu.com/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next