АКТУАЛЬНО

Українців Риму запросили на освячення Патріаршого собору у Києві

Вівторок, 02 липня 2013, 14:23
У неділю, 30 червня 2013 р., з ініціативи о. Марка Семегена, Національного координатора душпастирства українців в Італії, у Римі пройшла акція розповсюдження друкованої інформації про міжнародну всецерковну прощу до Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві з нагоди 1025-ліття Хрещення України-Русі, яка відбудеться 16-19 серпня цього року.

Заклики взяти участь у прощі та друковані листівки з детальною інформацією про подію та реєстрацію було розповсюджено після недільних Богослужінь у парафіяльному храмі Свв. Мучч. Сергія і Вакха та у Соборі Святої Софії. Студенти-волонтери розповсюдили матеріали на так званій «Ребіббії», римській площі, де щонеділі чисельно збираються тисячі українців, щоб переслати пакунки для своїх родин.

«Це не перша акція такого роду, – наголосив о. Марко, – попередньо ми вже розповсюдили велику кількість рекламних листівок під час паломництва матерів з нагоди «Дня матері» до Собору Святої Софії при кінці травня. Сьогодні вже готові пакети з рекламним матеріалом, які розішлемо до усіх наших громад».

Додамо, що офіційну інформацію про паломництво до Патріаршого собору у Києві опубліковано у журналі «До Світла», банери прощі розміщено на офіційному сайті УГКЦ в Італії (www.chiesaucraina.it), на сайті української парафії Свв. Сергія і Вакха в Римі (www.ukr-parafia-roma.it) та незалежному сайті українців в Італії «Лелеки» (www.leleky.org).

www.ukr-parafia-roma.it

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next