АКТУАЛЬНО

Українці в Об'єднаних Арабських Еміратах святкують Різдво Христове

Понеділок, 11 січня 2016, 11:12
Молода українська громада в ОАЕ вдруге святкує Різдво Христове разом. За рік громада УГКЦ в ОАЕ зміцніла та зросла. У Навечір'я Різдва Христового було відправлено Святкове Богослужіння в грецькій церкві Успіння Пресвятої Богородиці в Джебель Алі (Дубай).

Під час Божественної Літургії молилися чисельні вірні з Еміратів, а також гості-українці з Австралії. Були присутні українські дипломати на чолі із Надзвичайним та Повноважним Послом України в ОАЕ Юрієм Полурезом. Молитовно звучали українські колядки.

Наступного дня, 7 січня, Різдвяна Божественна Літургія була відправлена у катедральному соборі Святого Йосифа Обручника в столиці ОАЕ м. Абу Дабі. Богослужіння прикрасив святковий вертеп, який підготували дорослі та маленькі члени української громади.

Наступного тижня, а саме 14 січня, у Дубаї відбудеться спільне святкування Різдва Христового. Почесним гостем запрошений українській співак Тарас Чубай, який разом з українцями в Еміратах співатиме колядки. Під час святкування планується благодійний аукціон, кошти з якого будуть направлені до Національного інституту раку у м. Києві, де хворі діти вже отримували благодійну допомогу від українців з ОАЕ на свято Святого Миколая Чудотворця у грудні минулого року.

о. Юрій Юрчик, капелан української громади в ОАЕ

ТЕГИ: Різдво, ОАЕ
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next