АКТУАЛЬНО

Українці в Об’єднаних Арабських Еміратах запросили на реабілітацію учасників АТО

Вівторок, 28 листопада 2017, 15:06
На запрошення та за підтримки Української культурної дипломатії в ОАЕ група військовослужбовців-учасників АТО з України (курсанти та офіцери Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного) перебуває в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Наших захисників супроводжує о. Степан Сус, голова Центру військового капеланства та настоятель Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла ЛА УГКЦ. Військовослужбовці та їх капелан відвідали єдину українську школу в цьому регіоні, провели для дітей урок і зустрілися з консулом України в Дубаї Балануцою Олександром.

Військові висловлюють щиру подяку координатору української громади в Об'єднаних Арабських Еміратах пані Олені Лук'яновій та всій команді Української культурної дипломатії в ОАЕ за підтримку українських воїнів.

Довідка: Асоціація культурної дипломатії - спільнота українців в ОАЕ - за допомогою культурної дипломатії прагне створити і розвивати платформу для взаємного культурного обміну. Україна відкриває себе світові! І кожен з українців -  учасник і творець культурної дипломатії.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next