АКТУАЛЬНО

Українці в Угорщині відсвяткували День родини

Середа, 28 червня 2017, 18:14
24 червня українці в Угорщині відзначили День родини. Родинне свято відбулося на території Реколекційного центру святого Арнольда в Будапешті.

Сонячний день розпочався з ранішньої молитви та благословення отця Дам’яна, а відтак була спортивна програма для дітей та дорослих. Після спортивних змагань у каплиці відбувся Молебень до Христа Чоловіколюбця, під час якого священик розповів про цінності християнської сім’ї та родини і виклики, які стоять перед нею. Під час родинного заходу відбулася лекція «Щасливе подружжя. Роль жінки в ньому», яку провела голова спільноти «Назаретські родини» п. Віра Дячок при українській парафії Покрови Богородиці в Будапешті. А для дітей була організована креативна програма, яку провела катехитка Втерковська Марія.

Також цього ж дня для християнських родин відбулася презентація дитячого християнського табору «Веселі канікули з Богом», яку провели молоді аніматори з Дрогобича: Херович Святослав, Бандерівський Святослав, Юнак Мар’яна, Лелик Наталя.

Протягом дня під час святкування панувала радісна і родинна атмосфера.

Організаторами святкування були: спільнота «Назаретські родини» при парафії Покрови Богородиці в Будапешті та Українське самоврядування XI району м. Будапешта.

Спонсорами свята виступили: Товариство української культури в Будапешті, Державне самоврядування українців в Угорщині, Столичне самоврядування, II, IX та XXI самоврядування міста Будапешта.

За матеріалами прес-служби УГКЦ в Будапешті

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next