АКТУАЛЬНО

УКУ отримає доступ до однієї із найбільших міжнародних юридичних баз даних

П'ятниця, 18 серпня 2017, 13:58
База світової юридичної періодики, юридичної класики XVI—XX століття, повне зібрання «CongressionalRecord», «UnitedStatesReports» та відомих судових справ починаючи з 1700 року стануть доступними у Львові вже з вересня завдяки підтримці Національного координатора проектів ОБСЄ в Україні. Школа права Українського католицького університету, а також представники інших правничих шкіл отримають доступ до «HeinOnline» — однієї з найбільших міжнародних юридичних баз даних.

У вересні розпочинає роботу інформаційно-ресурсний Центр імені митрополита Андрея Шептицького Українського католицького університету – гуманітарна бібліотека світового рівня і сучасний навчальний центр. Саме на його базі студенти, аспіранти та викладачі українських правничих шкіл отримають доступ до «HeinOnline».

«Традиційним недоліком, який закидають українській юридичній науці і освіті та правовій системі, є ізольованість від міжнародного академічного середовища, найкращих здобутків юридичної науки та практики. На жаль, цю ізольованість не можна подолати наявною кількістю академічних обмінів чи успішних міжнародних проектів. Але шанс на її подолання дає доступ до міжнародних баз даних правових досліджень», – зазначила Світлана Хилюк, керівник Магістерської програми з прав людини УКУ.

Користуватися «HeinOnline» зможуть не лише працівники та студенти Українського католицького університету. Усі охочі зможуть отримати безкоштовний доступ безпосередньо в Центрі імені митрополита Андрея Шептицького.

Детальніше про HeinOnline можна дізнатися за посиланням: https://home.heinonline.org/

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next