АКТУАЛЬНО

УКУ став національним організатором міжнародних судових змагань

Вівторок, 23 січня 2018, 11:01
Школа права УКУ на початку березня організовуватиме у Львові національний етап Міжнародних судових змагань імені Бена Телдерса. Команда студентів, яка переможе в Україні, представлятиме країну на міжнародному етапі змагань у Гаазі.

Міжнародні судові змагання імені Бена Телдерса – один із найпрестижніших конкурсів із міжнародного публічного права в Європі. Змагання відбуваються двома етапами: національний раунд, під час якого визначають команду, що представлятиме країну, і міжнародний раунд у м. Гаага (Нідерланди).

«Організатора національного етапу змагань щорічно обирають самі учасники, після чого погоджують його із організаторами у Гаазі – Ляйденським Університетом. Ми тішимося, що Український католицький університет уже третій рік поспіль стає міжнародним партнером Судових змагань імені Бена Телдерса», – розповіла Марія Тарас, виконавчий директор Центру верховенства права Школи права УКУ, організатор змагань.

Підтримують організацію національного етапу змагань правничі організації та юридичні фірми.

Цього року міжнародні судові змагання в Гаазі відбудуться вже 41-й раз. У 2016 році на міжнародному етапі змагань перемогла команда Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

На фото – команда Києво-Могилянської академії, яка перемогла на міжнародному етапі змагань у 2016 році.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next