АКТУАЛЬНО

УКУ запрошує відчути себе студентом магістратури у проекті МА УКУ: demo’2019

П'ятниця, 25 січня 2019, 13:01
Сім магістерських програм УКУ запрошують у гості активних та цілеспрямованих студентів українських вишів для участі в проекті МА УКУ: demo’2019.

Обміни розпочнуться у лютому і триватимуть кілька днів. Протягом заїзду студенти з інших українських вишів не лише відвідають лекції та майстер-класи обраних магістерок і поспілкуються з викладачами та студентами УКУ, а й дізнаються більше про Львів та зустрінуться з відомими львів’янами, які сьогодні працюють для того, щоб змінювати простір навколо себе на краще. Крім цього, усі студенти за обміном матимуть можливість пройти двогодинний тренінг із розвитку лідерських якостей. Під час проекту учасники також зможуть більше дізнатися про умови вступної кампанії'2019 та познайомитися зі студентами з інших університетів країни. «Перевагою УКУ є те, що навчальний заклад є платформою для комунікації й взаємодії тих людей, які, найімовірніше, в інших середовищах між собою ніколи не спілкувалися б. А в УКУ можуть зустрітися і спокійно поговорити», – каже проректор з науково-педагогічної роботи УКУ Софія Опацька.

У проекті беруть участь такі програми: Права людини (17-19 лютого), Журналістика та екуменічні науки (10-12 березня), Фізична терапія та ерготерапія та Психологія з основами психодинамічної терапії (21-23 березня), Історія та медіакомунікації (14-16 квітня).

Щоб потрапити в УКУ на кілька днів в ролі студента магістратури, необхідно заповнити аплікаційну форму обраної програми та додати до неї мотиваційний лист. У ньому організатори просять розказати про свої попередні успіхи та плани на майбутнє, втілити які допоможе участь у проекті чи навчання на обраній магістерці. Докладнішу інформацію щодо проекту можна отримати на ФБ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next