АКТУАЛЬНО

Унікальний онлайн-вертеп створила молодь у Стрийській єпархії

Середа, 27 січня 2021, 11:41
Проведення вертепу протягом багатьох років є незмінною традицією Новороздільської громадської організації «Українська молодь – Христові» Стрийської єпархії.

Карантин, хоч і вніс свої корективи в діяльність організації, та змінити традицію не зумів. Креативна молодь записала вертеп онлайн у форматі зум-конференції, доводячи тим самим, що нести радісну звістку про народження Христа можна також у такий доволі незвичний спосіб. Особливе враження у глядачів вертепу створили спецефекти, додані під час монтажу,   ̶  вони не лише глибше передали емоції кожного з героїв, а й зробили його більш динамічним та яскравим.

Мешканці Нового Роздолу мали нагоду побачити вертеп УМХівців також і наживо, зокрема біля головної ялинки міста та в храмі Різдва Пресвятої Богородиці. А запис цього різдвяного дійства представлений на ютуб-каналі організації.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next