АКТУАЛЬНО

Уперше відбулися реколекції для дружин священників Чернівецької єпархії

Четвер, 17 жовтня 2019, 11:52
З благословення правлячого єпископа Чернівецької єпархії Йосафата Мощича, з 10 по 13 жовтня, вперше відбулися реколекції для дружин священників Чернівецької єпархії.

Дні духовної віднови проводив о. Захар Михасюта, а гостинно приймав реколектанток дім Місійного товариства святого апостола Андрія в с. Заріччя Надвірнянського району.

Реколекції були поділені на дві частини наук, які тісно перепліталися зі Святою Літургією та молитовним читанням Святого Письма.

Отець Захар побудував їх на добрій вістці, яку несе Святе Євангеліє. Наголошував на потребі у близькому житті з Богом, переконував, що людина має силу, щоб повірити, адже «вона нічого більше не здатна зробити для спасіння, лише Ісус». Також священник розповідав про таємниці жіночого покликання, про завдання жінки в родині, надавав практичні поради з організації сімейного життя тощо.

«Особливо вразили та запам’яталося молитовне читання Святого Письма – Lectio Divina. Це не тільки метод читання, розважання та відкритості почути голос Бога, а ще й чудова можливість відкрити для себе людей, що сидять поруч», – діляться враженнями учасники зустрічі.

Впродовж наук із дітьми реколектанток займалися представники Школи християнського аніматора Чернівецької єпархії.

Усі учасниці реколекцій щиро вдячні за навчання та відпочинок, які старанно організував для них владика Йосафат.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next