АКТУАЛЬНО

Управління військовослужбовців Національної гвардії України відвідало львівський гарнізонний храм

Четвер, 20 лютого 2020, 13:38
19 лютого делегація військовослужбовців Національної гвардії України, заступників начальників НА НГУ, територіальних управлінь і військових частин НГУ по роботі з особовим складом на чолі із заступником командувача Національної гвардії України генерал-лейтенантом Ярославом Сподаром відвідали гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла у Львові.

Спільно з головою місії Центр військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ та настоятелем гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла о. Тарасом Михальчуком та військовим капеланом Національної гвардії України о. Андрієм Сіданичем військовослужбовці детальніше довідалися про працю отців-капеланів та історію гарнізонної святині.

Зі свого боку генерал-лейтенант Ярослав Сподар, від імені командування НГУ, вручив отцю Тарасу подячну грамоту за розвиток духовно-просвітницької діяльності на благо українського народу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next