АКТУАЛЬНО

Урочистості в Катехитично-педагогічному інституті УКУ

Субота, 11 липня 2015, 11:14
7 липня 2015 року в Українському католицькому університеті відбулися урочистості Катехитично-педагогічного інституту. Розпочалися вони Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив владика Йосафат (Говера) - Екзарх Луцький.

З привітаннями та словом настанови до студентів і працівників інституту звернулися: Екзарх Луцький владика Йосафат (Говера), Президент Українського католицького університету владика Борис (Ґудзяк), директор Катехитично-педагогічного інституту УКУ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ с. Луїза (Цюпа), СНДМ.

Вони підкреслили, якою важливою є робота катехита та скільки зусиль необхідно докласти, щоб вміло і творчо передавати живу віру дітям, молоді та дорослим.

Після цього владики та директор інституту урочисто вручили студентам дипломи та посвідки викладів. Одинадцять студентів-випускників отримали дипломи магістра релігійних наук. Двадцять студентів одержали дипломи бакалавра релігійних наук. Крім цього, свої студентські квитки та посвідки викладів отримали студенти-вступники, які цього року розпочали навчання в інституті.

Привітали зі святом усіх присутніх представники Міського відділу освіти та інституту післядипломної педагогічної освіти.

Від студентів-випускників до присутніх звернулася с. Тереза Данилевич.

Нагадаємо, що студентами Інституту є представники різних єпархій та екзархатів УГКЦ в Україні та за кордоном (Англії, Білорусі, Іспанії). Навчаються в інституті й представники інших християнських конфесій, а для зручності студентів навчання відбувається відразу в декількох містах: Львові, Жовкві, Луцьку та Києві.

Повідомила Ірина Расяк

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next