АКТУАЛЬНО

У Самборі відбулася Всеукраїнська проща спільнот «Віра і Світла»

Вівторок, 06 жовтня 2015, 16:32
3 жовтня в Самборі відбулася Всеукраїнська проща спільнот «Віра і Світла», які опікуються дітьми і молоддю з особливими потребами. Участь у паломництві взяли спільноти із Західної, Центральної та Східної України, а також із Закарпаття. Повідомляє прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. Разом зі спільнотами на прощу прибули їхні священики-капелани.

Розпочалася проща Божественною Літургією, яку в прокатедральному соборі Покрову Пресвятої Богородиці м. Самбора очолив владика Григорій, Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні з о. Олегом Жаровським, головним капеланом «Віри і Світла» в Україні, та іншими священиками-капеланами. Звертаючись зі словом до вірних, владика Григорій наголосив, що тема цьогорічного паломництва – «Він є наш мир» - вказує нам, у кого шукати миру. Христос є подателем миру, якого так потребує кожна людина.

Після завершення Літургії на подвір’ї собору відбулося представлення всіх спільнот і концертна програма. Відтак паломники разом з єпископом і священиками процесійно вирушили до храму Різдва Пресвятої Богородиці, де помолилися подячний Молебень перед Самбірською чудотворною іконою Богородиці.

Департамент інформації УГКЦ 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next