АКТУАЛЬНО

Увага до життя УГКЦ істотно зростає завдяки ЗМІ

П'ятниця, 03 червня 2016, 13:47
2 червня 2016 року в конференц-залі Львівської духовної семінарії Святого Духа відбулася чергова зустріч медіа-курсу в Інституті постійної формації духовенства Львівської архиєпархії.

Цього разу доповідачем для священиків та семінаристів був керівник Департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців. Ознайомивши на початку присутніх з історичним контекстом розвитку роботи мас-медіа в Греко-Католицькій Церкві в Україні, доповідач широко представив сучасний стан і перспективи розвитку як Департаменту інформації, так і різних церковних засобів масової інформації.

Отець Ігор зосередив увагу слухачів на діяльності «Живого телебачення» та «Живого радіо Воскресіння», які останнім часом стають дедалі більше популярними в Україні та далеко за її межами.

«Увага до життя УГКЦ істотно зростає завдяки ЗМІ. Із цього постає і перспектива розвитку праці в цій сфері», – зазначив доповідач.

Учасники зустрічі також мали нагоду ознайомитися з планами та розвитком діяльності Департаменту інформації, обговорити проблематику ефективності декотрих засобів комунікації, як також практичну можливість співпраці духовенства з Департаментом, розглянути можливі пропозиції та ініціативи якісного й ефективного впровадження голосу Церкви через ЗМІ в українському суспільстві та у світі.

о. Олег Лука,
координатор медіа-курсу

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next