АКТУАЛЬНО

Увага: конкурс «Усе створіння славить Творця»

Вівторок, 24 грудня 2013, 10:18
Дорогі друзі, наближаються Різдвяні свята і все навкруги завмирає в трепетному очікуванні приходу обіцяного від віків Месії. З нагоди Різдва Христового 2014 року Бюро УГКЦ з питань екології проводить конкурс на краще авторське віншування-привітання під назвою «Усе створіння славить Творця».

Мета конкурсу - сприяти усвідомленню Правди нашої християнської віри про те, що Різдво – це свято всіх, у тому числі й усього Божого створіння – природи, яка через наше шанобливе до неї ставлення також прагне відчути радість від приходу Спасителя.

Цей конкурс, який проводиться вперше, є чудовою нагодою для того, щоб переосмислити нашу християнську віру та по-новому – по-Божому – почати ставитися до створіння, яке «… нетерпляче очікує виявлення синів Божих» (Рим. 8, 19).

Долучаючись до цього конкурсу новими авторськими віншуваннями, ми робимо свій маленький внесок у розвиток літературно-культурної спадщини нашої церковної традиції, яка через цей творчий доробок увіковічить прославу Спасителя серед нашого народу.

Сподіваємося, що цей захід сприятиме цілісній реалізації загальноцерковної стратегії 2020 «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». «Жива парафія» – це ніщо інше як відблиск Царства Небесного в мініатюрі, яке стає реальним вже «тут і тепер» через нашу любов до ближнього та через шанобливе ставлення до природи.

Радіймо і веселімося у Бозі та допоможімо, щоб наші ближні й уся природа через наше до неї ставлення відчула, що народився Христос – Творець і Спаситель світу!

Вимоги до оформлення: текст не більше від одної сторінки формату А4, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал – 1,15.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті Бюро УГКЦ з питань екології: www.ecoburougcc.org.ua. Переможці конкурсу отримають спеціальні грамоти та цінні екологічні нагороди.

Умови конкурсу

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next