АКТУАЛЬНО

Відбулася презентація книги-фотоальбому «На скелі віри. Митрополит Андрей Шептицький»

П'ятниця, 06 грудня 2019, 12:00
У вівторок, 3 грудня, в Центрі імені митрополита Андрея Шептицького відбулася презентація книжки-фотоальбому Оксани Гайової та Михайла Перуна «На скелі віри. Митрополит Андрей Шептицький».

Розпочалася презентація спільною молитвою, яку очолив архиєпископ і митрополит Львівський Ігор Возьняк. У своєму слові до присутніх владика Ігор подякував усім, хто працював над виданням, та висловив сподівання, що ця праця стане черговим кроком на шляху беатифікації праведного митрополита Андрея. Водночас співавтор видання, викладач кафедри богослов’я доктор Михайло Перун зазначив про великий внесок та підтримку владики Ігоря на шляху до реалізації такого масштабного і тривалого проєкту.

Під час презентації до слова було запрошено гостей, що значною мірою долучилися до створення видання книги-фотоальбому.

Особливої уваги вартий внесок співавтора – нині покійної Оксани Гайової. Завдяки невтомній та рутинній праці пані Гайової це фундаментальне видання з’явилося на світ.

Завідувач кафедри богослов’я доктор Віктор Жуковський розкрив феномен поєднання духовних і світських трудів митрополита Андрея, відзначивши його безцінний внесок у розвиток не лише Української Церкви, а й Держави.

Пан Перун зробив екскурс виданням, представивши його структуру та розповівши про технічні деталі, пов’язані з його друком. Відтак висловив щиру подяку всім, хто посприяв виданню книги.

Завершилася презентація спільною молитвою за прославу слуги Божого митрополита Андрея.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://theological.ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next