АКТУАЛЬНО

Відбулася зустріч владики Богдана (Дзюраха) з представниками групи “Примирення в Європі”

Субота, 14 листопада 2015, 21:27
У приміщенні Патріаршої курії УГКЦ 13 листопада відбулася зустріч групи «Примирення в Європі – завдання Церков в Україні, Білорусі, Польщі та Німеччині» з владикою Богданом (Дзюрахом), Секретарем Синоду Єпископів УГКЦ та керівником Адміністрації Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви.

Під час зустрічі владика Богдан наголосив на важливості примирення в українському суспільстві, яке можемо осягнути завдяки «очищенню пам’яті та відкритості до правди, що стає можливим завдяки практикуванню чеснот, чистоті намірів, молитві й любові до Бога, відкриваючи шлях до Христового миру в суспільстві».

На завершення зустрічі представники групи «Примирення в Європі» подякували єпископу Богдану за цінні поради та роздуми над майбутнім Групи.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next