АКТУАЛЬНО

Відбувся курс реабілітації для медичних працівників Харківського військового госпіталю

Вівторок, 08 серпня 2017, 13:05
Відбувся курс реабілітації для медичних працівників Військово-медичного клінічного центру північного регіону міста Харкова. Програма реабілітації проводилася у Марійському духовному центрі "Зарваниця". Учасники мали змогу брати участь у щоденній Святій Літургії. Також відбувалися зустрічі з психологом та духівниками.

Цікаві екскурсії храмами та молитви біля Чудотворної ікони Зарваницької Богородиці сприяли кращому розумінню важливості служіння у військовому госпіталі. Добрим завершенням курсу реабілітації стала поїздка до с. Заздрість у Музейно-меморіальний комплекс “Рідна хата” патріарха Йосифа Сліпого, де учасники краще змогли пізнати історію Української Греко-Католицької Церкви.

Курс реабілітації відбувся за сприяння Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та духівників військового госпіталю о. Андрія Насінника (м. Харків) та о. Олега Ворони (м. Тернопіль).

“Подібні поїздки для медичних працівників є дуже важливими, адже особи, які працюють у військовому госпіталі, багато віддають своїм підопічним і самі потребують відновлення”, – ділиться капелан Харківського госпіталю о. Андрій Насінник. Як розповідають самі медики, їм поїздка дуже сподобалася, у Зарваниці вони немовби зачерпнули сили, натхнення для подальшого служіння.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next