АКТУАЛЬНО

Відбувся загальний збір Товариства українських студентів-католиків «Обнова-Київ»

Середа, 23 жовтня 2019, 17:03
17 жовтня 2019 року відбувся загальний збір Товариства українських студентів-католиків «Обнова-Київ», на якому було прийнято у спільноту нових людей.

Зустріч студентів розпочалася Божественною Літургією, яку очолив о. Григорій Березюк, духівник київського осередку ТУСК «Обнова-Київ» у співслужінні із о. Ярославом Лукавенком, головою Молодіжної комісії Київської архиєпархії. У своєму слові до присутніх о. Ярослав заохотив роздумати над тілесними, душевними, а також духовними кайданами.

Як зазначають обновляни, настановчі слова душпастиря допомогли їм налаштуватися на обдуманий вибір нової управи.

«Ця зустріч надихнула нас радо прийняти симпатиків в ряди обновлян. На збори прийшло 17 зацікавлених осіб, що нас дуже тішить. Завдяки їм видно плоди нашої тяжкої річної праці», – ділиться скарбник Марія Коханська.

Зокрема, до симпатиків спільноти додалися: Марта Зембіцька, Руслана Ляшенко, Богдан Галуга, Ліліана Мазуренко, Вероніка Гнат. До дійсних членів долучилися: Софія Будзович, Яна Волощук, Артем Ціко, Софія Суха. Сеньйором стала: Лілія Боліновська.

Довідка. ТУСК “Обнова” – це спільнота, яка об'єднує молодь, що прагне до особистого зростання на духовних засадах християнства київської церковної традиції, готує своїх членів до просвітницької діяльності серед молоді та розвиває волонтерську діяльність. Зустрічі КО ТУСК “Обнова” відбуваються кожного вівторка за адресою: вул. Покровська, 6, з поверх, храм Миколи Доброго на Подолі. Початок о 19:00.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next