АКТУАЛЬНО

Розпочато реєстрацію на християнські курси для вагітних «Дар життя»

Четвер, 08 серпня 2019, 14:34
Сьогодні стало відомо про відкриття реєстрації на християнські курси для вагітних «Дар життя».

Всі охочі подружніх пари, які планують чи очікують народження дитини, на цей курс можуть зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/Tnvc6wQhcHKzML7k9

 Початок 7-го курсу: 7 вересня 2019 року

 Щосуботи (510 занять).

 Місце проведення: Патріарший собор Воскресіння Христового, вул. Микільсько-Слобідська, 5

«Всі, хто хотів би одержати інформацію на наших курсах, не зволікайте з реєстрацією, адже цього разу маємо обмеження в часі й він відбудеться у вереснісередині жовтня. А наступний плануємо розпочати лиш весною 2020 року. Тож повідомте нас у реєстрації про ваш стан і потрібність інформації.

Заняття плануються щосуботи. Розклад залежатиме від ваших побажань, які вкажете в реєстрації. А ще закликаємо всіх до співпраці! Нам потрібні активні люди, які мають час займатися організацією та проведенням курсу», – сказано в повідомленні організаторів.

Лекції «Дар життя» це:

 Духовна підтримка майбутніх батьків, психологічна підготовка до батьківства та наповнення вашої сім'ї спокоєм, знаннями та впевненістю.

 Вчення Церкви щодо питання батьківства. Молитви й роздуми над євангельськими уривками, розважання на батьківські теми.

 Інформативні та практичні знання щодо природного перебігу вагітності й розвитку малюка, підготовки до пологів і партнерських пологів, грудного вигодовування, догляду за немовлям та його здоров'ям, післяпологового періоду, сімейної психології і відносин між батьками після народження дитини, вихованню та психології дитини, народження другої дитини в сім'ї.

 Заохочення чоловіків брати активну участь у виношуванні немовля з дружиною, практикувати партнерські пологи, виховувати та дбати про малюка, розділяючи обов'язки на рівні з коханою.

 Інформація, яка ґрунтується на вченні Церкви, а також взята з рекомендацій ВООЗ, що діють у всьому світі, схвалена лікарями-гінекологами, педіатрами, психологами й повністю перевірена.

– Лектори: акушер-гінеколог, фізіолог, педіатр, неонатолог, перинатальний, дитячий та сімейний психолог, консультант із грудного вигодовування і сімейний консультант, мами.

 Особлива атмосфера, яку створюють учасники. Адже це спільнота християнських батьків, які щиро діляться досвідом і підтримують один одного.

Якщо у вас виникли запитання, пишіть нам у приватні повідомлення на сторінці: https://www.facebook.com/dar.zhyttya

Керівник проекту – Діана Ільницька (063)-159-52-58

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next