АКТУАЛЬНО

«Відкрите обговорення» на тему сучасного радіомовлення у рамках Суспільних днів УГКЦ

Вівторок, 03 грудня 2013, 12:13
У рамках Суспільних днів УГКЦ за ініціативи Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» у Львові відбулося «Відкрите обговорення» керівництва та працівників радіо «Воскресіння» з відомим італійським фахівцем у галузі аналізу та практики інформації Нікола Граціані і представниками комісії о. Олегом Лукою та д-н Ярославом Заричанським.

Темою обговорення було сучасне радіомовлення: виклики, проблеми та перспективи діяльності його працівників, відповідальність та значення роботи на радіо для суспільства. Ця зустріч відбулася у львівській студії радіо «Воскресіння», що на вул. Озаркевича.

Мирослав Павлюк, директор і голова правління Фонду сприяння радіо «Воскресіння», розповів його історію виникнення та розвитку. Зосередив увагу на діяльності радіо, здобутках та актуальних викликах, серед яких - бажання та намір зробити особливий акцент на молодь, що на сьогодні становить найменший процентний показник слухачів радіо «Воскресіння».

Відомий італійський фахівець у галузі аналізу та практики інформації Нікола Граціані зауважив, що оскільки люди старшого та похилого віку становлять основну частину слухацької аудиторії в Україні, то радіо - дуже цінне інформаційне джерело, адже ці люди - невід᾽ємна частина сім᾽ї, спільноти, суспільства, що формують і впливають як на дітей, так і на молодь у процесі становлення та розвитку.

Обмін досвідом посприяв погодженню спільних перспектив у творенні співпраці між учасниками обговорення, зокрема Комісією УГКЦ «Справедливість і мир» та місцевим радіо, в інформаційному просторі через спільні намагання формувати та розвивати українське суспільство на засадах християнських цінностей у світлі соціального вчення Церкви.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next