АКТУАЛЬНО

Відновлює роботу лінія духовно-емоційної підтримки від сестер редемптористок

Понеділок, 07 грудня 2020, 12:11
Від 7 грудня 2020 року відновлює свою роботу Лінія духовно-емоційної підтримки для вірних УГКЦ та всіх, хто потребує розмови чи підтримки в час пандемії COVID-19. Сервіс працюватиме від понеділка до п’ятниці з 15:00 по 20:00.

Про це повідомили сестри місіонерки Найсвятішого Ізбавителя (сестри редемптористки).

Її ініціаторками є сестри місіонерки Найсвятішого Ізбавителя (редемптористки). Порадня вже працювала в період весняного карантину та завершила роботу із введенням адаптивного карантину. З огляду на приріст хворих Блаженніший Святослав звернувся до сестер із прохання відновити діяльність лінії.

Проєкт є спробою створення дистанційної порадні для осіб, які потребують духовно-емоційної підтримки у формі розмови, поради чи молитви. Велика кількість інформації, пов’язаної із пандемією, провокує тривогу та здійснює сильне емоційне навантаження. Люди опиняються наодинці зі страхом за своє життя чи життя рідних.

Розмовлятимуть із людьми монахині, частина з яких має психологічну освіту, інші – чималий досвід духовного супроводу та навик слухання. Завдяки ІТ-технологіям до проєкту залучені богопосвячені особи Львова, Кам’янця-Подільського та Чернігова.

Номер Лінії духовно-емоційної підтримки – 067 243 15 05

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next