АКТУАЛЬНО

Відпочинок з Богом на березі моря організували для дітей Стрийської єпархії

П'ятниця, 11 серпня 2017, 13:52
Такий відпочинок цьогоріч організували для дітей представники проекту «Національна мережа центрів для дітей та сімей», що діє при БФ «Карітас» Стрийської єпархії. Численна група відпочивальників розмістилася в смт Затока на базі «Автомобіліст». Кожен день табору розпочинався молитвою, а закінчувався спільною вервицею в колі зі свічками. Щоранку наставники табору проводили для дітей ранкову руханку під музичний супровід і банси.

Соціальний педагог проекту Андрій Кільган каже: «Серед великої кількості туристів наш колектив виділявся патріотизмом, згуртованістю та активністю. Група постійно привертала увагу відпочивальників спільними діями, соціальні педагоги та аніматори чули схвальні відгуки про своїх вихованців».

Упродовж заїзду учасники табору відвідали Аккерманську фортецю в Білгород-Дністровську – історико-архітектурну пам`ятку XIII-XV ст., яка є однією з найбільших середньовічних фортець України. Також вихованці Центру відвідали визначні місця Одеси, дізналися багато цікавого про головних діячів міста та його історичне минуле.

Дорогою додому відвідали Національний дендрологічний парк України «Софіївка» в Умані, помилувалися  фонтаном «Перлина кохання» в центрі міста зі світломузичним водним та лазерним шоу. «Поїздка завершилася, але приємні спогади ще довго не дадуть забути про неї», − переконаний Андрій Кільган.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next