АКТУАЛЬНО

Вірні Мукачівської єпархії здійснили прощу до Зарваниці

Понеділок, 10 вересня 2018, 12:54
8-9 вересня у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася чисельна проща вірних Мукачівської єпархії. Чимало паломників подолали велику відстань, щоб просити заступництва у Зарваницької Богородиці для своїх родин та всієї України.

Розпочалися прочанські богослужіння ввечері, 8 вересня, у каплиці біля парафіяльного храму Пресвятої Трійці. Опісля духовенство разом з вірними процесійною ходою зі свічками відправилися до чудотворного місця, де спільно помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці.

У неділю, 9 вересня, Єпископ-помічник Мукачівський  Ніл Лущак очолив урочисту Божественну Літургію. Йому співслужили адміністратор собору Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич та священики Мукачівської єпархії. Після богослужіння о. м. Дмитро від імені Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) склав щиру подяку владиці Нілу, духовенству та всім вірним Мукачівської єпархії за молитовну участь у цій прощі.

«Покладаю велику надію, що через посередництво Пресвятої Богородиці, яка є господинею у цьому святому місці, усі молитви, які ви складаєте сьогодні, будуть вислухані. Цей день є глибоко радісним, адже він наповнюється Божою присутністю для усіх паломників тут, у Зарваниці», - звернувся до прочан адміністратор собору.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next