АКТУАЛЬНО

Вірні Стрийської єпархії провели у Брюховичах Табір матері та дитини

Вівторок, 11 лютого 2020, 11:34
7-9 лютого 2020 року в монастирі отців василіан у Брюховичах відбувся традиційний зимовий Табір матері та дитини, який організувала парафія Всіх святих українського народу з міста Стрия.

У програмі табору була щоденна спільна молитва та Божественна Літургія. Для дітей сестри Воплоченого Слова організовували насичену програму: виготовляли вироби з різних матеріалів ручної роботи, проводили ігри та конкурси.

Для матерів кожен день був насичений тематичними зустрічами, зокрема конференція на тему «Виховання дітей. Гіперопіка – патологія, яка руйнує», яку провів духівник табору о. Назар Юзвяк. Гостем табору був сімейний психолог о. Дмитро Романко, який провів науку на тему «Роль та участь батька в житті сім’ї».

Окрім цікавих зустрічей, сестри організовували перегляд фільму про життя святих, які мотивують та надихають, згідно з Божою волею, приймати відповідальність материнства та батьківства і вести християнський спосіб життя. На завершення табору діти організували для своїх матерів цікавий концерт.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next