АКТУАЛЬНО

Вірні УГКЦ у Литві молитимуться за Україну під час саміту у Вільнюсі

Понеділок, 18 листопада 2013, 15:22
Українська греко-католицька парафія Пресвятої Трійці у м. Вільнюсі 28 листопада, у день саміту Україна-ЄС, проводитиме особливе моління за Україну. Про це повідомив о. Вінкентій Яніцький, ігумен Вільнюського василіанського монастиря.

Свята Літургія розпочнеться в церкві Пресвятої Трійці, що на вул. Аушрос Варту, 7б, о 8:00. О 10:00 відбудеться піша хода до Остробрамської чудотворної ікони Матері Божої біля Святих воріт, де о 10.30 почнеться Молебень до Богородиці за Україну.

Крім того, о 12:00 на головному майдані Вільнюса розпочнеться культурна програма за участю українських художніх колективів з Литви, Латвії, а також відомих артистів з України.

Ігумен Вільнюського монастиря отців василіан запрошує всіх зацікавлених осіб долучитися до спільної молитви.

Нагадаємо, днями Глава УГКЦ закликав українців не боятися євроінтеграції і надіятися передусім на Бога. Він назвав події, що можуть відбутися наприкінці листопада, «шансом, який нам дарує Всевишній».

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next