АКТУАЛЬНО

Вірні українських парафій з Канади та спільнота "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми Дубенського інтернату

Понеділок, 13 лютого 2017, 19:48
Як відомо, 2017 рік в УГКЦ присвячений соціальному служінню. З цієї нагоди вірні українських парафій з округи Россбирн Вінніпезької архиєпархії (Канада) разом з о. Михайлом Хоміцьким та спільнотою "Лицарі Колумба" взяли опіку над дітьми, які навчаються в Дубенському інтернаті (Рівненська область). Про це повідомив о. Роман Бобесюк.

На передані кошти о. Роман придбав необхідні речі: одяг, канцтовари, засоби гігієни та іграшки. Окрім цих подарунків, лицарі Колумба зібрали кошти на заміну чотирнадцяти старих умивальників на нові.

Слід зазначити, минулого року парафіяни допомагали дітям у придбанні необхідних речей. Також завдяки зусиллям спільноти "Лицарі Колумба" вдалося замінити в кухні Мирогощанського інтернату водопровідні труби, які потребували заміни.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next