АКТУАЛЬНО

Вірян УГКЦ в Америці запрошують на спільну молитву подяки за служіння Архиєпископа-емерита Стефана (Сороки)

Четвер, 17 травня 2018, 20:44
У неділю, 10 червня, духовенство, монашество та всіх вірних Української Греко-Католицької Церкви в Америці запрошують на спільну молитву подяки за роки відданого служіння Високопреосвященного Архиєпископа-емерита Стефана (Сороки). Подячний молебень до Матері Божої відслужать: Архиєпископ Стефан, єпископи, духовні отці та диякони о 15:00 в золотоверхій українській католицькій катедрі Непорочного Зачаття у Філадельфії (за адресою: 830 North Franklin Street).

Варто зазначити, що після молитви всіх гостей запрошують в катедральний зал на зустріч та вшанування Архиєпископа Стефана.

Нагадаємо, що Архиєпископ Стефан був призначений Папою Іваном Павлом ІІ Митрополитом США, Архиєпископом Філадельфійським 29 листопада 2000 року, а 27 лютого 2001 року відбулася його інтронізація.

Проте, у понеділок, 16 квітня 2018 року, Папа Франциск, з огляду на стан здоров'я владики, прийняв його зречення з уряду. Святіший Отець оголосив Філадельфійську архиєпархію вакантною і призначив Єпископа-помічника Андрія (Рабія) Апостольським адміністратором до моменту затвердження нового архиєпископа.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next