АКТУАЛЬНО

Військові капелани Львівської архиєпархії зустрілися з капеланами Збройних сил США та Канади

Понеділок, 02 березня 2020, 11:23
28 лютого відбулася зустріч військових капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ із капеланами Збройних сил Сполучених Штатів Америки - підполковником Клеєм Салмела та старшим сержантом Самулем Сомом, а також із військовим капеланом Збройних сил Канади о. Іваном Нагачевським.

Зустріч розпочалася з молитви за військовослужбовців та знайомства капеланів США і Канади з діяльністю Центру військового капеланства ЛА УГКЦ. Опісля гості поділилися власним досвідом капеланського служіння у Збройних силах своїх держав, а також розповіли про своє відрядження до України та про завдання, які вони тут виконують для військових із України і своїх країн. Зокрема, капелани поділилися своїми думками про те, як допомогти військовослужбовцям, які не є релігійними людьми, познайомитися з Богом, а також які методи варто використовувати капелану для того, щоб зацікавити та мотивувати військових до праці над своїм духовним життям.

На завершення зустрічі голова Центру військового капеланства ЛА УГКЦ о. Тарас Михальчук подякував капеланам за свідчення та ділення досвідом і пообіцяв продовжувати співпрацю між капеланами України, США та Канади.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next