АКТУАЛЬНО

Військові та семінаристи зіграли у «Що? Де? Коли?»

Понеділок, 11 березня 2019, 11:47
9 березня, з ініціативи Центру душпастирювання військовослужбовців у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбулася інтелектуальна гра між військовослужбовцями та семінаристами «Що? Де? Коли».

За кубок боролися учасники з чотирьох команд: Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 2-ї Галицької бригади військової частини 3002 Національної гвардії України, Військової частини А1587 та Центру душпастирювання військовослужбовців. Дійство розпочався з молитви, яку очолив духівник ЦДВ о. Іван Глова та капелани Національної академії сухопутних військ о. Андрій Хомишин та диякон Юрій Балух. Після молитви в семінарійному храмі та вступного слова учасники перейшли в конференц-зал, де розпочали змагання.

Гра складалася з трьох блоків: блоку загальних питань, блоку питань військової тематики і блоку релігійних питань. Під час гри були перерви. На перервах брати-семінаристи проводили гостям екскурсії семінарією та спілкувалися з військовими за кавою. Особливий сюрприз чекав гостей по завершенні змагань – виступ семінарійного гурту «Sofiband».

Перемогли в грі представники Національної академії сухопутних військ, які проявили високий рівень знань в усіх трьох блоках. Друге місце посіла команда Центру душпастирювання військових, третє – команда військової частини А1587.

Центр душпастирювання військовослужбовців дякує всім учасникам і тим, хто долучився до організації інтелектуальної гри.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next