АКТУАЛЬНО

Військові вручили отцю Степанові Сусу відзнаку «За сприяння Збройним силам України»

П'ятниця, 22 листопада 2019, 12:15
У четвер, 21 листопада, у Львові, в храмі Архистратига Михаїла Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, відбулися святкування з нагоди престольного празника.

Святкову Літургію очолив о. Степан Сус спільно з настоятелем храму о. Андрієм Хомишиним та отцями-капеланами Львівської архиєпархії: Тарасом Михальчуком, Андрієм Сіданичем, Богданом Куликом, Юрієм Балухом, Тарасом Свищем, Мироном Горбовим та дияконом Олегом Кришталем.

У своїй проповіді отець Степан пригадав про те, що в кожного є особистий ангел-хоронитель. «Люди, які є нашими ближніми, які нам допомагають, які моляться за нас, також є нашими ангелами-хоронителями і без їхньої підтримки нам ніколи б не вдалося бути тими, ким ми є сьогодні. За них ми повинні бути вдячні Господеві та не боятися бути ангелом-хоронителем для наших ближніх», - сказав священник.

На завершення Літургії начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук від імені міністра оборони України Андрія Загороднюка вручив відзнаку «За сприяння Збройним силам України» отцю Степанові Сусу. Генерал-лейтенант також висловив вдячність отцю Степану за ревну працю у Національній академії сухопутних військ, у якій він служить ще з 2001 року, та побажав успіхів у майбутньому архиєрейському служінні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next