АКТУАЛЬНО

Військовий капелан благословив першокурсників Військово-морського ліцею на новий навчальний рік

Четвер, 01 вересня 2016, 16:50
1 вересня у Військово-морському ліцеї, передислокованому навесні 2014 р. із тимчасово окупованого Севастополя до Одеси, розпочався новий навчальний рік.

Під час урочистого шикування юнаків із Днем знань привітали представники командування Військово-морських сил Збройних сил України, влади міста, ветеранської громадськості, а також священнослужителі, вчителі, батьки і друзі.

Командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко пивітав ліцеїстів із початком навчання у Військово-морському ліцеї.  Керівник виду Збройних сил України висловив впевненість, що саме вони вже в недалекому майбутньому складуть основу офіцерського корпусу флоту. Командувач українських ВМС подякував батькам, які підтримали вибір синів стати професійними військовими, а також владі області й міста за допомогу в питаннях розвитку навчально-матеріальної бази унікального в Україні навчального закладу.

Ліцеїстів благословили й окропили свяченою водою військові капелани УГКЦ і УПЦ КП отці Олександр Смеречинський та Василь Вернизуб.

kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next