АКТУАЛЬНО

Відійшов у вічність 24-річний священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Понеділок, 05 квітня 2021, 15:25
Сьогодні, 5 квітня 2021 року, на 25-му році життя після тривалої хвороби відійшов у вічність священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Любомир Малоїд. Священнослужитель виконував уряд настоятеля і будівничого храму Блаженного Якима Сеньківського та сотрудника храму Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї (Тернопільський район).

Сьогодні, 5 квітня, о 18.00, у храмі Блаженного Якима Сеньківського у с. Великі Гаї, що на Тернопільщині, відбудуться заупокійні богослужіння. Про графік інших відправ буде повідомлено згодом.

Архиєпископ Василь Семенюк, єпископ-помічник Теодор Мартинюк, працівники курії та духовенство Тернопільсько-Зборівської архиєпархії висловлюють щирі співчуття дружині та родині покійного.

Довідка

Отець Любомир Малоїд народився 29 серпня 1996 року в селищі Магерів Жовківського району Львівської області. Закінчив богословські студії у Тернопільській духовній семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого.

Владика Василь Семенюк уділив ієрейські свячення о. Любомиру Малоїду зовсім нещодавно – 27 вересня 2020 року, у день Воздвиження чесного і животворящого хреста Господнього. Молодий священник активно взявся до побудови нової святині у Великих Гаях і сумлінно виконував свої душпастирські обов’язки.

Нехай всемилостивий Господь прийме душу о. Любомира до Небесної Оселі, де всі святі та праведні спочивають!

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Пресслужби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next