АКТУАЛЬНО

Відбулася монаша проща редемптористів до Кохавина

Вівторок, 25 серпня 2020, 15:10
З 20 по 22 cерпня 2020 року двадцятеро богопосвячених осіб здійснили першу пішу прощу до Кохавина. Усі охочі приєднатися до цього паломництва мали можливість зробити це в онлайн-форматі на сторінках секретаріату душпастирства молоді та покликань у соцмережах.

Цю дорогу здолали отці та брати Згромадження редемптористів та сестри Згромадження сестер місіонерок Найсвятішого Ізбавителя (редемптористки місійні) в наміренні покликань до священничого та монашого стану і ласки витривання в покликанні.

Духівником прощі був єпарх Мельбурнський Микола Бичок. Покровителем прощі обрано бл. Каспара Штанґассінґера, який є патроном редемптористської молоді. Ікону з його мощами паломники принесли зі Львова до Кохавина, де вона перебуватиме упродовж місяця.

На шляху до Кохавинської чудотворної ікони Богородиці прочан гостинно приймали  громади місцевих сіл.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.cssr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next