АКТУАЛЬНО

Відбулася єпархіальна проща неповносправних осіб Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Вівторок, 24 травня 2016, 15:54
21 травня відбулася загальноєпархіальна проща осіб з особливими потребами з нагоди Року Божого милосердя, яку організував БФ «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

У катедральному соборі Пресвятої Трійці м. Дрогобича паломників зустрічав владика Ярослав (Приріз), Єпископ Самбірсько-Дрогобицький, який у спіслужінні із о. Богданом Леховичем, духівником БФ "Карітас СДЄ", відслужив Божественну Літургію. Участь у ній взяла дрогобицька молодь із центру "Дивовижні долоні", а також молодь із "Карітасу" Борислав, спільноти "Віра й світло" з Дрогобича й Трускавця та учасники реабілітаційного центру "Назарет".

У прокатедральному храмі Покрови Пресвятої Богородиці м. Самбора Літургію очолив владика Григорій (Комар), Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицький, а співслужили йому о. Ігор Козанкевич, директор БФ "Карітас" і шість отців із різних парафій єпархії.
У цьому місті до Дверей Божого милосердя прибули особи з особливими потребами з м. Старого Самбора, спільнота "Віра й світло" Самбора та учні школи-інтернат с. Буково зі Старосамбірщини. Проща у Самборі закінчилася Таїнством Єлеопомазання, а після цього всі миряни і учасники прощі частувалися смачним борщем і пиріжками, а також спеченими солодощами.
А в Дрогобичі учасники прощі помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці і отримали помазання святим єлеєм.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next