АКТУАЛЬНО

Військовослужбовці Збройних сил України, США та Канади вирушать у велопрощу

Середа, 16 травня 2018, 10:24
15 травня відбулася ділова зустріч настоятеля храму Святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ о. Степана Суса та його помічника о. Тараса Михальчука із військовими з Канади стосовно міжнародної велопрощі.

Незабаром, а саме 25 травня, о 9:00 розпочнеться спільна міжнародна велопроща за участю військовослужбовців Збройних сил України, США та Канади. Стартуватимуть учасники із села Зубри (Пустомитівський район, Львівська область). А кінцевим пунктом буде історичний скарб наших країв – село Стільсько (Миколаївський район, Львівська область), на території якого виявлене одне з найбільших у Центрально-Східній Європі городище ІХ-ХІ ст.

Захід організовується з ініціативи Центру військового капеланства у рамках співпраці між капеланами ЗС України та Канади.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next