АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській архиєпархії УГКЦ відбулися реколекції для подружніх пар

Понеділок, 29 грудня 2014, 11:22
Комісія у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ спільно з рухом «Подружні зустрічі» 26-28 грудня 2014 року в с. Ямна, у реколекційному будинку отців редемптористів, провела реколекції для подружніх пар.

Цього року участь у реколекціях взяли 17 подружніх пар, які впродовж відведеного часу старалася відкрити наново свій слух, розум та серце та Бога та одне до одного.

Програма проведення є унікальною: її особливість полягає в тому, що аніматори, які проводять реколекції, а духівники після кожної науки доповнюють сказане, ділившись своїм набутим досвідом з подружнього життя, досвідом яким вони дійшли до Бога, а відтак наново відкрили себе один для одного дозволяють подругам заглибитися в стосунки один одного, відновити спілкування в сім’ї, пробачити давні образи, знайти шляхи вирішення наболілих проблем, а через святі таїнства, спільну молитву знайти та Божественну Літургію відновити та вдосконалити діалог з Богом.    

Духівниками реколекцій були преп. о. Петро Ковальчук, ЧНІ, та ієрей Юрій Прилепський, заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Аніматорами були сім’ї: Віталій та Світлана Чуйки; Олег та Світлана Карпови; Наталя та Ігор Лудчаки; Ліда та Віктор Кібірєви. У проведенні реколекцій аніматорам допомагала с. Йосафата Кудла зі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії УГКЦ.

Закінчилися реколекції Божественною Літургією, благословенням кожної подружньої пари та святковим обідом.

ієрей Юрій Прилепський,
заступник голови Комісії у справах родини

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next