АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській духовній семінарії розпочався новий академічний рік

Середа, 30 вересня 2020, 15:53
28 вересня у семінарійній каплиці Івано-Франківської духовної семінарії була відслужена Божественна Літургія з нагоди початку нового академічного року. Загалом до навчання приступили сто дев’яносто три семінаристи.

Літургію очолив ректор семінарії прот. Олексій Данилюк. Із ним співслужили: віцеректор прот. д-р. Андрій Чорненко, ієрм. Роман Кандрач та прот. Ярослав Шмадило, духівники ІФДС, прот. Ярослав Рожак і прот. д-р. Василь Гоголь, сповідники ІФДС, та семінарійний префект прот. Юрій Сидір.

Під час Літургії о. Ярослав Рожак виголосив проповідь, у якій роздумув над чудом оздоровлення сліпого жебрака, який прозрів завдяки своїй вірі. Наприкінці Божественної Літургії о. Олексій Данилюк привітав семінаристів із початком нового навчального року та побажав терпеливості й мудрості на формаційному шляху до священства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next