АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську для дружин священників провели практичний семінар-тренінг

Понеділок, 02 грудня 2019, 10:18
30 листопада в Івано-Франківську відбувся семінар-тренінг для дружин священиків «Почуття в сім’ях як дар Божий». Участь в ньому взяли п’ятдесят п’ять їмостей з усього Прикарпаття.

На запрошення та з ініціативи молитовної спільноти їмостей «Голос Марії», семінар провела Ірина Вишинська – психолог, арттерапевт, консультант з короткотермінової психотерапії (BSFT).

Зустріч розпочалася Божественною Літургією. Потім розпочалися тематичні мініконференціїз перервами на каву та обід.

Ірина Вишинська представила до уваги слухачів три теми: «Причини непорозумінь у сім’ях та шляхи їх подолання», «Добрі взаємини у подружжі. Роль жінки у зміцненні родини», «Як поводитися дорослим, щоб діти їх слухали». Окрім того, впродовж семінару кожен мав можливість задавати спікеру свої запитання.

«Теми, над якими ми сьогодні застановлялися – дуже важливі, адже кожна із нас прагне щастя для своєї сім'ї, а тому мусимо просити цього дару в Господа», – каже одна із організаторок заходу п. Ірина Рохман.

Майже цілий день дружини священників присвятили суто саморозвитку, знайомству між собою та молитві. За словами організаторів, подібні заходи для їмостей будуть проводитися і надалі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next