АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську готуються до Всеукраїнського фестивалю «Щасливий бути вчителем»

Понеділок, 29 липня 2019, 09:55
У середу, 31 липня, в Івано-Франківську відбудеться пресконференція з нагоди проведення IV Всеукраїнського фестивалю «Щасливий бути вчителем».

Організатор фестивалю: Школа освітнього коучингу «EdCoachShool» (м. Київ), головний партнер – «Карітас-Івано-Франківськ».

Всеураїнський фестиваль «Щасливий бути вчителем» – це простір для розвитку і самовдосконалення вчителів, батьків, психологів, вихователів, тренерів, усіх, хто працює з дітьми та дорослими будь-якого віку.

Місія фестивалю – від гасла «Щасливий бути вчителем» перейти до стилю життя.

Тренінги та майстер-класи проведуть тренери – психологи, психотерапевти, педагоги, арттерапевти – з усієї України. Серед тренерів фестивалю – працівники Карітасу Івано-Франківська, які працюють з педагогами, вчителями, батьками та дітьми.

В Івано-Франківську фестиваль триватиме два дні – 17-18 серпня 2019 року на базі Івано-Франківської спеціалізованої школи № 1.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next