АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську молилися за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру

Неділя, 02 квітня 2017, 21:44
Молитва розпочалася о 15:00 біля міської Ратуші, куди, продовжуючи загальноміську Хресну дорогу, принесли хрест представники влади міста та області.

Молебень за нашу Батьківщину Україну відправили предстоятелі різних християнських конфесій міста Івано-Франківська, а саме: Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир (Війтишин), Митрополит Івано-Франківський і Галицький УПЦ КП Іоасаф (Васильків) та Єпископ Коломийський і Косівський УПЦ КП Юліан (Гаталу), а також представники УАПЦ та РКЦ. 

Йдучи за прикладом своїх єпископів та плекаючи в серці любов до України, на це спільне місце молитви прийшли численні вірні та духовенство. Адже йдучи за словами апостола Якова, який говорить що «Ревна молитва праведника має велику силу» (Як. 5, 16), ми об’єднані єдиним серцем, зможемо отримати насамперед духовну перемогу.

У своєму слові до громади владика Володимир наголосив: "Ми всі спільно молимося, ми всі спільно боремося за нашу Батьківщину Україну, ми всі спільно будуємо Україну", тим самим заохочуючи до єдності та показуючи нашу спільну відповідальність за країну.

По закінченні спільного Богослужіння вся громада міста відправилася до Архикатедрального та Митрополичого собору Воскресіння Христового для завершення загальноміської Хресної  ходи та щоб приклонитися до мощів Станіславівських блаженних.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next