АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську молода мама віддала життя заради народження дитинки

П'ятниця, 24 березня 2017, 15:31
22 березня відійшла у вічність молода мама, лікар, кандидат медичних наук Наталія Зозуляк з Івано-Франківська.

Деякі лікарі колеги радили їй перервати вагітність, щоб лікуватися, але Наталя сказала рішуче: “Я свою малишку не вб’ю”. Після народження дитинки молода мама відійшла у вічність, інформує WestNews. 

«Сьогодні наша парафіяльна спільнота попрощалася із Зозуляк Наталею, яка відійшла у вічність до Господа. Ця історія нагадала мені життя святої Жанни Берети Молі – італійської лікарки, яка також дала життя своїй донечці і після того померла», – повідомив на власній сторінці у мережі Facebook настоятель парафії Святих Кирила і Методія Згромадження Воплоченого Слова отець  Йосафат Бойко.

«Наша Наталя також народила дівчинку минулого тижня. У неділю я був біля неї і вона, будучи дуже ослабленою, молилася і, тримаючи мене за руку, кілька разів повторила вголос: “Я хочу спастися”. Під час молитви вона часто робила знак Хреста і казала, що так вона молиться. Після народження дитинки молода мама відійшла у вічність», – розповів отець Йосафат.

«Помоліться за душу Наталії, за її батьків – нашу дорогу Зену Василівну та батька Василя, а також за її чоловіка та за Божу опіку над двома маленькими діточками, які залишилися без матері, але точно що Матір Небесна їх не покине», – ідеться у повідомленні.

westnews.com.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next