АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську оголосили про початок благодійної акції "Святий Миколай іде до сиріт 2013"

Четвер, 07 листопада 2013, 11:37
Мальтійська cлужба допомоги Івано-Франківська оголосила про початок благодійної акції "Святий Миколай іде до сиріт 2013". Майже 1800 листів до Святого Миколая чекають на підтримку.

З 1 листопада в рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» Ви можете підтримати листа дитини з дитбудинку або школи-інтернату, адресованого Святому Миколаю.

Традиційна акція “Святий Миколай іде до сиріт” розпочинається щороку ще задовго до свята Миколая.

Діти з сиротинців пишуть листи до Святого Миколая, у яких просять про омріяні подарунки, а також діляться своїми щирими дитячими переживаннями. З дитячих листів Ви можете дізнатися, чим живе дитинка, яким є її навколишній світ, що їй болить і чого їй бракує. Діти радо пишуть про свої уподобання, улюблені предмети в школі, про свої мрії та особливі здібності…

Уся пошта до Святого Миколая розповсюджується серед жителів міста та області в приміщенні Мальтійської служби допомоги за адресою: вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору). Тут можна отримати листа, а також вичерпну інформацію про те, як найкраще здійснити дитячу мрію.

Не потрібно хвилюватися, що Ви не зможете допомогти св. Миколаю виконати всі дитячі прохання. Закликаємо Вас сприймати їх творчо і з розумінням. Не потрібно надто дорогих подарунків, краще придбати речі, які, на ваш погляд, будуть корисними. Заохочуємо написати також кілька гарних слів до дитини, як відповідь від св. Миколая.

На підготовку подарунка дається достатньо часу. Святково запакований подарунок потрібно принести до Мальтійської службу до 9 грудня. На свято Миколая під час урочистого дійства кожна дитина з 20 сиротинців, притулків чи шкіл-інтернатів отримає свій особистий подарунок із рук Святого Миколая!

Повідомив Роман Яручик,
керівник організації Мальтійська служба допомоги

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next