АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську оновлену Католицьку школу-гімназію показали з повітря

Середа, 11 вересня 2019, 12:38
У цьому році просторі класи Католицької школи-гімназії імені святого Василія Великого наповнили більше ніж 500 учнів молодшої та старшої шкіл. На оновленому подвір’ї школи уже традиційно новий навчальний рік розпочався зі спільної Божественної Літургії.

Піклуючись про комфортні умови для навчання школярів, Івано-Франківська архиєпархія повністю завершила зовнішні роботи з опорядженні фасадів, встановила модерний перехід між новою та існуючою будівлями. Спільними зусиллями облаштували й благоустрій на території школи.

У новій будівлі передбачені відповідні великі приміщення їдальні, яка дає змогу всім учням повноцінно харчуватися протягом обідньої перерви; спортивного залу, у якому школярі мають необхідний простір для фізичного розвитку; актової зали, яка є невід’ємною частиною будь-якої школи.

Католицька школа у своєму щоденному служінні прагне розвивати та дотримуватися християнських цінностей, сприяти в особистісному розвитку та надати учням якісну освіту.

Пропонуємо вашій увазі короткий проморолик з елементами аерозйомки.

Відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=iaO1q6FGQdw

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next