АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську проведуть масштабну науково-практичну конференцію

Понеділок, 11 лютого 2019, 12:35
11 лютого 2019 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Християнська педагогіка в іменах та освітньо-виховних ідеях».

Організатори конференції – Івано-Франківське архиєпархіальне управління УГКЦ, Івано-Франківська академія Івана Золотоустого, Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Бучацьке єпархіальне управління УГКЦ, Лондонська єпархія Пресвятої родини УГКЦ.

Передбачається, що в роботі форуму візьмуть участь понад шістдесят науковців, дослідників, експертів з Києва, Львова, Тернополя, Івано-Франківська та Івано-Франківської області.

Наукове зібрання проходитиме у формі пленарного і секційних засідань, під час яких будуть обговорюватися історичні аспекти розвитку християнської педагогіки в Україні, діяльність визначних українських педагогів, зокрема Івана Боднарука, у сфері формування християнських моральних цінностей. Особлива увага буде звернута на обговорення стану та перспектив розвитку християнської педагогіки в Україні у контексті сучасних викликів.

За результатами роботи конференції буде видано збірник матеріалів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next